Gelin Adayı Solmaz'ın Giydiği Gelinlikte ki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

'Evleneceksen Gel' izdivaç programının fenomen gelin adayı Solmaz, gelinlik giydi.

18.07.2017-14:02 - (Son Güncelleme: 18.07.2017-13:45) Gelin Adayı Solmaz'ın Giydiği Gelinlikte ki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran ve geride bıraktığımız haftalarda sezon finaline giren, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Evleneceksen Gel' izdivaç programında fenomen olan gelin adayı Solmaz, canlı yayında gelinlik giydi. Solmaz'ın canlı yayına gelinlikle çıkması, hem stüdyodakileri hemde izleyicileri heyecanlandırdı.



Gelin adayı Solmaz gelinliği Kaan için giydiğini ifade ederken, damat adayı Kaan'ı özel odaya beklediğini, geçmişte yaşanan olumsuz olayları unutup daha fazla yanlış yapmadan tekrar eskisi gibi olmalarını istediğini açıkladı. “Kimse için yapmayacağım şeyleri Kağan için yaptım ” diyen fenomen gelin adayı Solmaz, sabah kimse yokken stüdyoya geldiğini ve özel odayı kalpli balonlarla süslediğini ve Kağan’ı özel odaya beklediğini ifade etti.



SOLMAZ'A GÜVENMİYORUM!

Geçmişte fenomen gelin adayı Solmaz’ın yaptığı yanlışları affedemediğini ifade eden damat adayı Kaan, ilişkilerinde çok fazla yıprandığını artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını açıkladı. “Solmaz’a güvenemiyorum güvendiğim için Solmaz’a karşı bir adım atmak içimden gelmiyor” ifadelerini kullandı.



GELİN ADAYI SOLMAZ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Kağan için gelinlik giyip, barışmak istediğini söyleyen fenomen gelin adayı Solmaz'ın, Kağan’ın özel odaya gelmeyi kabul etmemesiyle büyük şok yaşadı. Canlı yayında duygusala bağlayan gelin adayı Solmaz, gözyaşlarını tutamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal