Gelin Adayı Hanife'nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Hanife Gürdal bu kez oyunculuğa soyundu yeni dizisine bakın

09.09.2017-17:38 - (Son Güncelleme: 09.09.2017-19:53)

Zuhal Topal ile İzdivaç programına katılıp gelin adayı olan Hanife Gürdal uzun zamandır ortalarda gözükmüyor. Programa katılmaktan vazgeçen ve aradığı damat adayını bulamayan Hanife, instagram'da fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. İnstagram'da yaptığı paylaşımlarla parayı kıran Hanife'nin şarkıcılığa soyunduğu konuşuluyordu. Fakat gelen son bilgiye göre Hanife, bir diziye transfer oldu. Fenomen gelin adayı olan ve yaptığı her zaman çok konuşulan Hanife Gürdal'ın yeni projesi belli oldu. İnstagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve yaptığı reklamla parayı kıran Hanife, TV 8'de yayınlanan Aşkı Roman dizisinde oynayacak. Zuhal Topal’la da ünlü olan sosyal medya fenomeni ve zengini Hanife Gürdal Tv8’de izleyicisi karşısına çıkan Aşkı Roman dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.



SENİ YENECEĞİM İSTANBUL

Aşk-ı Roman dizisi yapımcısı Global medya resmi sosyal medya hesabından Hanife Gürdal’ı Aşkı Roman dizisi kadrosuna kattığını duyurdu. Hanife Aşk-ı Roman dizisinde kendi ismi ile devam edecek ve kendine hayat verecek. Hanife Aşk-ı Roman dizisinde “ben geldim seni yeneceğim İstanbul” sözü ile dahil oldu.



AŞKI ROMAN'DA YOK YOK

TV 8'de yayınlanan Aşkı Roman dizisinde televizyon ekranlarından tanıdığımız birçok isim yer alıyor. Solmaz Çiroz, Kaan Güvenili gibi izdivaç programlarından tanınan isimlerin yer aldığı Aşkı Roman'da Hanife'nin de gelmesiyle birlikte izdivaç kadrosu tamamlandı!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal