Gamze Özçelik'in Şefkati Tanzanya'ya Ulaştı

Oyunculuk kariyerine ara veren Gamze Özçelik tesettüre girdikten sonra kendini yardım işlerine adadı. Başarılı oyuncu yardım için bu sefer Tanzanya'ya gitti.

20.08.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-11:32)

Güzel ve başarılı oyuncu Gamze Özçelik, en son geçen sezon Mehmetçik Kutül Amare dizisinde rol aldı. 

Oyunculuk kariyerinden uzak duran  Gamze Özçelik, hayatına farklı bir yön verdi.  Tesettüre giren oyuncu, kendini yardım işlerine adadı. Gamze Özçelik’in şefkatli elini uzandığı kişi ve ülke sayısı her geçen gün artıyor. Özçelik'in kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile yardım Tanzanya'ya gidildi.

"YÖNÜNÜZ HAKTAN YANA OLSUN"

Özçelik, duygularını ise instagram’dan şöyle paylaştı: Sahip olduğunuz merhameti, şefkati ve vicdanı yanlış ortamlarda, yanlış kişilerde tüketirseniz, gerçekten ihtiyacı olan kişiler ve durumlar karşısında yetersiz ve çaresiz kalırsınız. Artık katılaşmışsınızdır. Ölçünüz Allah için sevmek ve gene Allah için sevmemek olsun. “O” nun sevdiğini sevin, sevmediğinden uzak durun. Yönünüz Haktan yana olsun. İste o zaman biliriz. Kişilerin gerçek yüzünü görmek için bir kıvılcım yeterlidir. Herkesin karanlık tarafı vardır. Önemli olan ölçüsü ve durmayı başardığı yerdir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal