Gamze Özçelik İsrail Katliamına Tepki Gösterdi

Son zamanlarda kurmuş olduğu yardım derneği ile muhtaç insanların yardımına koşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik İsrail katliamına sessiz kalmadı.

15.05.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-12:27) Gamze Özçelik İsrail Katliamına Tepki Gösterdi

Son zamanlarda kurmuş olduğu yardım derneği ile muhtaç insanların yardımına koşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik İsrail katliamına sessiz kalmadı.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenilen Mehmetçik Kut'ül Amare adlı diziyle seyirci karşısına çıkan Gamze Özçelik İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliam sonrası sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

HAKSIZLIĞA KARŞI SUSMADI

Ünlü oyuncu; "Utanç! Onursuz bir yaşamdansa, onurlu bir ölümü tercih eden Filistinli kardeşlerimizin yanındayız! Yanında olmalıyız! Bugün gene tüm İslam alemi ve tüm insanlık büyük bir sınav vermektedir. Hak olan yolda, hak olan davada, zulme ve haksızlığa karşı SUSMA!" yazdı.

YARDIM DERNEĞİ KURDU

Yardıma muhtaç insanlar için ''Umuda Koşanlar Derneği''ni kuran Gamze Özçelik bu konularda hassas olduğunu söylemiş ve birçok ülkede yardım destekli çalışmalarda bulunmuştu.

KAPANMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM

Ekranların en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da bir süre rol alan Gamze Özçelik, verdiği bir röportajda ''Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim'' diye açıklama yapmıştı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal