Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

Tesettüre girmesiyle dikkatleri üzerine çeken Gamze Özçelik, yardım faaliyetlerini artırdı. Özçelik, yardım için gittiği Afrika'da 11 su kuyusu açtırdı.

05.02.2019-13:08 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-15:37) Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

Tesettüre girmesiyle dikkatleri üzerine çeken Gamze Özçelik, yardım faaliyetlerini artırdı. Özçelik, yardım için gittiği Afrika'da 11 su kuyusu açtırdı.

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile sevilen ve daha sonra maneviyata yönelip dizi sektöründen uzaklaşan Özçelik, tesettüre girmesiyle ilgi odağı olmuştu.

Yardım faaliyetlerini sürdürmek için Kamerun'a giden Özçelik, sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Afrika2da 11 su kuyusu açtıran Özçelik, sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

'11 FARKLI KÖYDE 11 SU KUYUSU AÇTIK'

Özçelik, paylaşımına 'Ömrü su yollarında geçen Afrikalı kardeşlerimiz için başlattığımız, 'UMUT PINARLARI SU KUYULARI' projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu coşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz' notunu düştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal