Game Of Thrones'un Yıldız Oyuncusu Emilia Clarke'dan Bomba İtiraf

Tüm dünya tarafından ilgiyle izlenen Game Of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, iki kez beyin ameliyatı olduğunu ve konuşma yetisini kaybettiğini açıkladı.

23.03.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-09:33) Game Of Thrones'un Yıldız Oyuncusu Emilia Clarke'dan Bomba İtiraf

Game Of Thrones'un güzel yıldızı Emilia Clarke'dan büyük bir itiraf geldi. Güzel oyuncu dizinin ilk bölümlerinde beyin ameliyatı geçirdiğini açıklamasıyla büyük bir itirafta bulundu.

Daenerys Targaryen karakteri ile izleyici karşısına çıkan Clarke, 2011 yılında beyninde damar genişlemesi olduğu ve bu nedenle ameliyat masasına yattığını açıkladı.

KONUŞMA YETİSİNİ KAYBETTİ

Zorlu ameliyattan sonra konuşma yetisini kaybettiğini söyleyen güzel oyuncu, 'En kötü dönemlerimdi, fişi çekmek istedim. Hastane çalışanlarından ölmeme izin vermelerini istedim.' dedi.

İyileştikten sonra Game Of Thrones'un ikinci sezon çekimlerine başladığını söyleyen güzel oyuncu, ameliyattan sonraki halsizliğinin ve yorgunluğunun uzunca bir süre geçmediğini söyledi.

İKİ DEFA BEYİN AMELİYATI OLDU

2013 yılında damar genişlemesi tekrarlayan güzel oyuncu yeniden ameliyat masasına yattı. Clarke'ın ikinci ameliyatta kafatasının açıldığını ve çok daha zor bir süreç geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal