Furkan Andıç Kimdir? Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Kardeş Çocukları dizisinden ayrılacağı haberleri ile gündeme gelen başarılı oyuncu Furkan Andıç, hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Furkan Andıç kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? merak edilen detaylar haberimizde...

15.04.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-09:29) Furkan Andıç Kimdir? Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde hayat verdiği Volkan karakteri ile adından söz ettiriyor.

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Kardeş Çocukları dizisinden ayrılacağı haberleri gündeme geldi. Diziden ne zaman ayrılacağı bilinmeyen Furkan Andıç merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Furkan Andıç kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Andıç, aslen Trabzonludur. Furkan Andıç'ın anne tarafı Boşnak kökenlidir.

Furkan Andıç, Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde okuduğu esnada karar değiştirip yatay geçişle Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'ne yazıldı.

Başarılı oyuncu Darüşşafaka, Pamukspor, Işık Spor ve Marmara Koleji'nin yıldız takımlarında basketbol oynamıştır. Furkan Andıç, ilk olarak 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile ekran deneyimini yaşamıştır.

Furkan Andıç, daha sonra Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Ekmek Hayaller, Yağmurdan Kaçarken, Kaçak Gelinler ve Tatlı İntikam ve Kardeş Çocukları adlı projelerde yer aldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal