Furkan Andıç, Kardeş Çocukları Dizisinden Ayrılıyor

Star TV'nin kısa sürede sevilen ve yayınlandığı geceye damgasını vuran Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz bir ayrılık yalanıyor. Başrol oyuncularından olan, Volkan karakterine hayat veren Furkan Andıç, Kardeş Çocukları dizisi kadrosundan ayrılıyor.

15.04.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-09:15) Furkan Andıç, Kardeş Çocukları Dizisinden Ayrılıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin başrol oyuncularından olan Furkan Andıç'ın dizinin kadrosundan ayrılacağı öğrenildi.

Volkan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın diziden ayrılacağı bilgisi edinildi. Furkan Andıç'ın Kardeş Çocukları dizisinin kadrosundan ayrılacak olması hayranlarını derinden sarstı.

FURKAN ANDIÇ, KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNDEN AYRILIYOR

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu ve Ayça Bingöl gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Kardeş Çocukları dizisinden ayrılıyor.

HAYRANLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın Kardeş Çocukları dizisinin kadrosundan ayrılacağı haberini alan hayranları büyük üzüntü yaşadı. Furkan Andıç'ın hayat verdiği Volkan karakterinin diziden nasıl ayrılacağı ise merak konusu oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal