Friends'in Phoebe'si Lisa Kudrow, Neden Diziyi Hiç İzlemediğini Açıkladı

Friends dizisi 90'lı yılların popüler dizilerinden biriydi. Sıcak hikayesi ve oyunculukları ile dizi herkesin gönlüne taht kurmuştu. Dizinin Phoebe'si Lisa Kudrow geçenlerde yaptığı bir açıklama ile herkesi şaşırttı.

24.06.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-17:18) Friends'in Phoebe'si Lisa Kudrow, Neden Diziyi Hiç İzlemediğini Açıkladı

Friends dizisinin Phoebe'si Lisa Kudrow geçtiğimiz günlerde diziyi hiç izlemediğini söylemişti. Kudrow, bu konuya bir açıklık getirdi.

Ünlü gençlik dizisi Friends'in dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hatırı sayılır bir hayran kitlesi var. Dizinin yıllar sonra yeniden özel bölümle ekrana geleceği haberi büyük yankı uyandırdı. Dizinin oyuncularından Lisa Kudrow, "Diziyi hiç izlemedim" sözleriyle hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı. Oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi. Dizinin bir diğer oyuncusu Jennifer Aniston ile uzaktan görüntülü konuşma gerçekleştiren Lisa Kudrow, "Diziyi hiç izlemedim. Hala izlemiyorum çünkü bir gün oturup birlikte izleriz diye umut ediyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal