Ferman Toprak, Eşi Hilal Toprak'ı Darp Ettiği İddialarına Yanıt Verdi

Ferman Toprak, yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya girdi. Serdar Ortaç ile kamera karşısına geçen Toprak, doğum günü partisinden dönerken otomobilde tartıştığı eşi Hilal Toprak’ı darp ettiği iddialarına yanıt verdi.

12.11.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-10:23) Ferman Toprak, Eşi Hilal Toprak'ı Darp Ettiği İddialarına Yanıt Verdi

'Tespih' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ferman Toprak, yeni teklisi için çalışmalara başladı. Meslektaşı Serdar Ortaç ile kamera karşısına geçen Toprak, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ünlü şarkıcı, ‘Biliyorsunuz uzun süredir şarkı yapıyorum ama bu kez gerçekten çok büyük bir emek var. Serdar Ortaç sağ olsun şarkıyı dinletti bana hazırladı, pişirdi, ben de yiyorum’ ifadelerini kullandı. Toprak, basın mensuplarının ‘Serdar Bey, Suriye'de askerler eski bir kasetinizi paylaştı sonrasında çatışma olmuş’ yorumuna da ‘Evet, Suriye'deki bir çatışmada asker benim kasetimi dinliyormuş. O sırada olmuş olay. Tabii bu olay duygulandırdı bizi. Onlar çatışıyor, biz burada neler yapıyoruz?’ şeklinde karşılık verdi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Ferman Toprak, eşini darp ettiği iddialarının sorulması üzerine ise ‘Arkadaşlar hayat bu, insanlar nazara gelebiliyor. Olur karı-koca arasında öyle şeyler. Olabilir ama biraz abartıldı. Eşim yine benim çocuklarımın annesi, hiç bir sorun yok’ şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Ferman Toprak’ın bir arkadaşının doğum günü partisinden dönerken otomobilde tartıştığı eşi Hilal Toprak’ı darp ettiği iddia edilmişti. Hastanede darp raporu alan Hilal Toprak ise daha sonra karakola giderek eşinden şikayetçi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal