Ferdi Tayfur Hatay'a Mehmetçik Ziyaretine Neden Gitmediğini Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Hatay'a Mehmetçiğe moral vermek için giden ünlülerle ilgili tartışmaların yankıları devam ederken bir açıklamada arabeskin kralı Ferdi Tayfur'dan geldi.

14.04.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-15:41) Ferdi Tayfur Hatay'a Mehmetçik Ziyaretine Neden Gitmediğini Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Hatay'a Mehmetçiğe moral vermek için giden ünlülerle ilgili tartışmaların yankıları devam ederken bir açıklamada arabeskin kralı Ferdi Tayfur'dan geldi.

CUMHURBAŞKANI'NIN TORPİLİNE İHTİYACI OLMAYAN SANATÇILAR

Ferdi Tayfur verdiği bir röportajda, Mehmetçik'i ziyaret eden ünlüler için, "Onların reklama, yalakalığa ihtiyacı yok ki. Bu zaten çok korkunç ve çirkin bir söylem. Cumhurbaşkanı'nın torpiline, lütfuna ihtiyacı olmayan sanatçılar bunlar. Bunlar çuvalla para kazanmış sanatçılar" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN BİR GÜLÜMSEMESİ BİZE YETER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eskiden beri tanıdığını belirten Tayfur; "Belediye Başkanı olduğu zamandan dostluğumuz var.  Çok iyi bir insandır, sanatçıyı sever. Diyorum ya, eskiden tanırım. Bize en büyük lütuf selam vermesi, gülümsemesi. Bu kadar" dedi.

"Davullu zurnalı, şarkılı türkülü, klarnetli gidilir mi"gibi sözler yapılan eleştiriler arasında yer alıyor.

Ferdi Tayfur; Yahu orada ne yapacaklar yas mı tutacaklar? Bu insanlar oraya moral bozmaya değil, askere moral vermeye gidiyor. Sanatçı ne yapar? Şarkı türkü söyler, müzik aleti çalar. Halk ne yapar? Bunları dinler. Askerimiz içerisinde bu isimlerin her birini nasıl seven Mehmetçiklerimiz vardır kim bilir? Normalde bir kez görmedikleri, belki bir kez olsun konserlerine  bile gidemedikleri o sanatçıları orada yanlarında görmek onlarla iç içe şarkı türkü söylemek ne kadar iyi gelmiştir onlara düşünebiliyor musunuz? Moral ne ile olur? Şarkıyla, türküyle olur'' şeklinde konuştu.

SİZ NEDEN GİTMEDİNİZ?

Siz neden gitmediniz sorusuna usta sanatçı; ''Ben doktor kontrolünde olduğumdan gitmedim, korktuğumdan değil! Tansiyonum var. Doktorum uygun bulmadı, yoksa elbette orada olmak onurdu. Orada kahraman asker var, orada en büyük sanatçılarvar, sanat, sevgi var. Bir Cumhurbaşkanı var orada, cesurca bu zaferi üstlenen'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal