Fenomen Gelin Adayı Hanife Yataklara Düştü!

Reyting rekorları kıran 'Zuhal Topal'la' izdivaç programına fenomen gelin adayı Hanife'nin çektiği video damgasını vurdu.

06.06.2017-13:44 - (Son Güncelleme: 06.06.2017-16:06) Fenomen Gelin Adayı Hanife Yataklara Düştü!
Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran, ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğı "Zuhal Topal’la" izdivaç programına, fenomen gelin adayı Hanife’den gelen video damgasını vurdu.

"Bu gözler neler gördü; ilan-ı aşklar gördü, sarılmalar gördü. Serkan, isteyince yapabiliyormuş bunu gördüm. Bu nedenle ben buraya konuşmaya değil, dinlemeye geldim” diyen fenomen gelin adayı Hanife, damat adayı Serkan’dan beklediklerini duyamamıştı. Reyting rekorları kıran izdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, canlı yayında “Hanife’ye ne oldu? Neden hastalandı?” sözlerinden sonra damat adayı Serkan’ı stüdyoya çağırdı. Locanın gözde damat adayı Serkan, fenomen gelin adayı Hanife’nin gelmediğini öğrenince şok oldu. Fenomen gelin adayı Hanife’nin hasta olduğunu ve bir mesajının olduğunu ifade eden ünlü sunucu Zuhal Topal, ekibinden gelin adayı Hanife’den gelen videoyu yayınlamalarını istedi.

'Zuhal Topal'la' izdivaç programının fenomen gelin adayı Hanife, mesajında; “Bugün yokum, çünkü hayal kırıklığına uğradım. Birçok insanı karşıma alarak çıktım oraya geldim. Serkan, kendini affettirecek gibi davranmıyor. Arkadaşlarıyla hayatına devam ediyor. Üzülüyorum, iki gündü uykusuzum. Serkan’ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal