Fenomen Gelin Adayı Hanife Bakın Şimdi Ne İş Yapıyor!

İzdivaç programında fenomen olan gelin adayı Hanife'nin yeni işini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

10.08.2017-15:59 - (Son Güncelleme: 10.08.2017-17:11) Fenomen Gelin Adayı Hanife Bakın Şimdi Ne İş Yapıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, ancak geride bıraktığımız aylarda sezon finaline giren ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında aradığı damat adayını bir türlü arayp bulamayan fenomen gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

İzdivaç programı ile ünlenen ve kısa sürede magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden olan gelin adayı Hanife, 460 binden fazla takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından yayınladığı reklamlarla büyük paralar kazanmaya başladı. Hemen hemen her markanın reklamı yapan gelin adayı Hanife'nin, Türkiye'nin önemli tesettür markalarından biri olan markanın yeni yüzü olacağı kulislerde konuşulmaya başladı.

'Zuhal Topal'la' izdivaç programı ile fenomen olan gelin adayı Hanife, bir zamanlar gördüğü ilgiden bunalmış ve programı bırakma kararı almıştı. Ancak bu karar çok kısa sürdü ve gelin adayı Hanife programa geri döndü. Şu anda izdivaç programları tatilde ama fenomen gelin adayı Hanife bu kez de popülerliğinin tadını sosyal medya hesabından çıkarmaya devam ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal