Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Bölümü Olan 49. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

30.05.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-17:06)

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım Ve Kızları 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fazilet Hanım Ve Kızları merakla beklenen 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım Ve Kızları 49. yeni bölüm fragmanında; Fazilet hastaneye Ece'nin yanına gider kızına kavuşmanın rahatlığını yaşar.

Fazilet'in ise ilk sorduğu şey bebeğin nerede olduğudur. Ece oğlunun kaçırıldığını annesine söyler ve Fazilet, Hazım'dan hesap sorar.

Ece oğlunu kaçırıldığını evin içinde haykırırken Yasin gelir ve kaçırılan bebeğin kendi oğlu doluğunu söyler. Yasin'in bu sözleri köşkte bomba etkisi yaratır.

Fazilet Hanım Ve Kızları 49. yeni bölümü ile 2 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal