Fazilet Hanım Ve Kızları Son Bölümü Olan 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 43. son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 43. son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler yaşandı? ayrıntılar haberimizde...

19.04.2018-16:52 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-16:58) Fazilet Hanım Ve Kızları Son Bölümü Olan 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 43. son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 43. son bölümde neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi son bölümde neler yaşandı?  Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizde...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 43. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fazilet Hanım ve Kızları 43. son bölümde;  Sinan'ın bitmeyen öfkesi tehlikeli bir durum olurken, Hazım'ın Yağız'a verdiği sert tepki onun için kırılma noktası olur.

Yağız kalbinin sesini dinler ve Hazan'a gider. Hazan'ın veda edeceği gün, iki aşık için unutulmaz bir güne dönüşür. Öte yandan Ece boşanmak için adım attığında, büyük sırrını Yasin'den büyük darbe alır. Ortalık karışmışken Sinan'dan gelen kötü haber herkesi alt üst eder.

Fazilet Hanım ve Kızları 44. yeni bölümü ile 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal