Fatih Ürek'ten Yıldız Tilbe Sürprizi

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunucusu Fatih Ürek, geçtiğimiz gün AVM çıkışında görüntülendi. Fatih Ürek, Yıldız Tilbe'nin bir şarkısına cover yapacağını ifade etti.

20.04.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-10:48) Fatih Ürek'ten Yıldız Tilbe Sürprizi

Ünlü sunucu Fatih Ürek, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek arkadaşları ile bir araya geldi. Fatih Ürek, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

Gelinim Mutfakta programının başarılı sunucusu Fatih Ürek, arkadaşları ile bir araya gediği AVM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'PROGRAM ÇOK GÜZEL GİDİYOR'

Programının büyük bir hız ve başarı ile devam ettiğini ifade eden Fatih Ürek, 'Programın çekiminden yeni çıktım. Arkadaşlarla buluşup 'beraber bir şeyler yiyelim, hem de sohbet edelim' dedik. Program 'maşallah' diyelim, çok güzel gidiyor. Geçen sene yazın ara vermeden devam etmiştim, bu sene ne olur hiç bilmiyorum, yapımcımız daha karar vermedi. Bakalım, bekleyip göreceğiz.' dedi.

'HAVAM YERİNDE ADLI PARÇAYI SESLENDİRDİ'

Ünlü sunucu ve şarkıcı Fatih Ürek, usta söz yazarı Aşkın Tuna'nın saygı albümünde yer aldı ve Havam Yerinde adlı parçayı seslendirdi. Ürek, 'Sevgili Aşkın Tuna'nın saygı albümünde yer aldım. 'Havam Yerinde' adlı parçayı seslendirdim, yakında çıkacak.

FATİH ÜREK'TEN YILDIZ TİLBE SÜPRİZİ

Bunun yanı sıra bir single da Yıldız Tilbe parçasını cover yapacağım, o henüz bitmedi. Sürpriz olacak, ismini şimdilik söylemeyeyim, onu da yakında duyarsınız' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal