Faruk Salman Deniz Seki İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Deniz Seki'nin çalkantılı aşk hayatı magazin kulislerine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Seki ile kısa süreli bir birliktelik yaşayan Murat Karabova şok etkisi yaratacak sözlere imza atarken yeni bir açıklama da eski nişanlısından geldi.

22.05.2018-12:51 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-12:44) Faruk Salman Deniz Seki İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Deniz Seki'nin çalkantılı aşk hayatı magazin kulislerine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Seki ile kısa süreli bir birliktelik yaşayan Murat Karabova şok etkisi yaratacak sözlere imza atarken yeni bir açıklama da eski nişanlısından geldi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin karışık aşk hayatının yankıları sürüyor. Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Deniz Seki ve Murat Karabova, Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişan törenine birlikte katılarak aşk haberlerini doğrulamıştı. Camia tam da bu aşkı konuşurken Seki'den gelen son hamle kafaları karıştırmıştı.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz haftalarda gazeteci Tayfun Topal'la Bodrum'da el ele görüntülenmişti.


Daha sonra Karabova açıklama yaparak, ''Deniz Seki ile güzel vakit geçirdik ancak arkadaşları ilişkimize karışınca olmadı yapamadık'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Karabova'nın; ''Ben Deniz'in elini tutmuş olsaydım bırakmazdım ama elini tutmam için de zamana ihtiyacım vardı'' açıklamasının yankıları hala sürerken bir bomba da eski nişanlısı Faruk Salman'dan geldi.

Seki'nin eski nişanlısı Faruk Salman Duymayan Kalmasın programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ALLAH BENİ ONDAN KURTARMIŞ

Seki'yi hapisteyken bekleyen vefalı nişanlısı Faruk Salman: ''Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun başka ne söyleyebilirim? Kalbimde bitmişti çok içten söylüyorum ki Allah'ım beni ondan kurtarmış. Beni ondan soğutan ilişkilerinin damdan dama konması oldu. İki haftada iki kişiyle birlikte olması beni bezdirdi'' şeklinde konuştu.

OĞLUMA SABAHA KADAR MESAJ ATMIŞ

Seki cezaevine girdikten sonra 2.5 yıl boyunca hiç bıkmadan usanmadan her hafta onu görmeye giden Faruk Salman; ''Deniz, beni sürekli arıyor. Olaylar çıktıktan sonra engelledim ama engellememe rağmen bana oğlumdan ulaştı. 'Seni seviyorum Murat'la aramda bir şey yok' falan dedi. Ben yüz vermeyince de oğluma sabaha kadar benimle ilgili mesaj atmış 'seviyorum, Faruk benim eşim olacak' gibi… Bunu kanıtlamak için ses kayıtlarını da dinlettirebilirim'' dedi.

KREDİ BORÇLARINI ÖDÜYORUM

Ayrıca Seki'nin 3.5 yıldır banka kredilerini ödediği söyleyen Salman, geçen ay ödemelere son verdiğini de dile getirdi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal