Faik Öztürk - Safiye Soyman Çifti Neden Ayrıldı?

Safiye Soyman ve Faik Öztürk birlikteliğine, Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayrılık haberine, Faik Öztürk'ün kanser korkusuna galerimizden ulaşabilirsiniz.

22.11.2016-14:17 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)  Faik Öztürk - Safiye Soyman Çifti Neden Ayrıldı?

FAİK ÖZTÜRK: KANSER KORKUSU YAŞADIM 

Faik Öztürk, hayat arkadaşı Safiye Soyman'la birlikte çıktığı canlı yayında, kanser şüphesiyle geçirdiği zorlu süreci geçirdi. 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde 18 yıllık hayat arkadaşı Faik Öztürk’den ayrıldığını söyleyen Safiye Soyman sonrasında katıldığı bir canlı yayında Faik Öztürk ile barışmıştı. Çift, barışmanın hemen ardından Renkli Sayfalar’da canlı yayına katıldı. Faik Öztürk’ün kendisine mesafeli davrandığını ve bunun nedenini anlayamadığını söyleyen Safiye Soyman, Öztürk’ün canlı yayındaki itirafıyla göz yaşlarını tutamadı.

'YAKLAŞIK BİR HAFTADIR HASTANEDE YATIYORUM'

“Burada ilk defa açıklıyorum” diye sözlerine başlayan Faik Öztürk, yaklaşık bir haftadır hastanede yattığını ve kısa süre önce ağır bir biyopsi operasyonu geçirdiğini söyledi. Kanser şüphesiyle hastaneye yattığını söyleyen Öztürk, biyopsi için ameliyat olduğunu ve sonrasında çok sorun yaşadığını söyledi. 

Tuvalete dahi çıkamadığını ve operasyon sonrasında yaşadığı sıkıntı nedeniyle işi icabı bulunduğu ilçedeki devlet hastanesine giden Faik Öztürk, biyopsi sonucunun temiz gelmesinin ardından konuyu açıkladığını söyledi. Doktorların yüzde yetmiş ve seksen oranında hasta olabileceğini ve erken tedaviye bir an önce başlamaları gerektiğini de kendisine ilettiklerini söyleyen Öztürk bu anlarda göz yaşlarını tutamadı. 

SAFİYE SOYMAN'A MEKTUP YAZMIŞ!

Hastanede olduğu süre içerisinde kendisine bir şey olması halinde 18 yıllık arkadaşı Safiye Soyman’a verilmek üzere bir mektup yazdığını söyleyen Faik Öztürk sözlerini, “O mektup kasamda duruyor” şeklinde sürdürdü. Aralarındaki soğukluğun bu süreci yalnız yaşamak istemesinden kaynaklandığını söyleyen Öztürk, “Ben hayatım boyunca sorunlarımı ve sıkıntılarımı yalnız çözdüğüm için bu süreçte de yalnız kalmak istedim. Safiye’nin pek çok şeyden haberi yoktu” şeklinde konuştu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal