Fahriye Evcen'in Annesi Hatime Evcen Karan Bebeğe Bakacak

Burak Özçivit ve 8,5 aylık hamile Fahriye Evcen, oğulları Karan'ı kucaklarına almak için gün sayıyor. Ünlü çift oğulları Karan'a bakmak için dadı tutmaktan vazgeçip annesinden yardım almaya karar verdi.

08.04.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-12:01) Fahriye Evcen'in Annesi Hatime Evcen Karan Bebeğe Bakacak

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hamileliğinde 8,5 ayı geride bıraktı ve doğum için geri sayıma başladı. Güzel oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit, oğulları Karan'a dadı tutmaktan vazgeçti.

Başarılı oyuncu Burak Özçivit ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen, oğullarını kucağına almak için büyük heyecan yaşıyor.

FARHİYE EVCEN DADI TUTMAKTAN VAZGEÇTİ

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, dadı tutmaktan vazgeçti ve Almanya'da yaşayan annesi Hatime Evcen'den yardım istedi. Fahriye Evcen'in annesi Hatime Evcen, doğumunu beklediği torununa 3 ay bakacak.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Şu sıralar hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986'da Soligen'de dünyaya geldi. Anne tarafından Çerkes kökenli olan ünlü oyuncu Evcen, baba tarafından Kavala göçmenidir.

Türkiye'ye tatil için gelen Evcen, rahmetli oyuncu Oya Aydoğan'ın programında izleyici olarak bulunduğu esnada Aydoğan tarafından keşfedildi.

Yaprak Dökümü adlı diziyle adından söz ettiren Evcen, ilk sinema deneyimini 2008 yılında Cennet filminde başrol olarak yaşadı.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'le 29 Haziran 2017 yılında nikah masasına oturdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal