Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit Çiftinin Düğün Davetiyesi Basına Sızdı!

Haziran ayında dünyaevine girmeye hazırlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin, düğün davetiyesi basına sızdı.

19.05.2017-11:21 - (Son Güncelleme: 19.05.2017-15:36) Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit Çiftinin Düğün Davetiyesi Basına Sızdı!

Haziran ayında dünyaevine girmeye hazırlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin, düğün davetiyesi basına sızdı. Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve nişanlısı Fahriye Evcen çifti, haziran ayında yapacakları düğün öncesinde davetlilerin o gün başka bir program yapmamaları için ön davetiye bastırdı. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, bastırdıkları ön davetiyeyi yakınlarına göndererek, "Haziran 29, 2017. İstanbul. Davetiyeniz gönderilecektir." bilgisini sundu. Nişanlı çift, çıkardıkları ön davetiyeye ingilizce olarak "Bu tarihi asla unutmayın." yazdırdı.



BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında "Eksi 18" adlı dizide genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Ardından birçok projede boy gösteren ünlü oyuncu Burak Özçivit, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Spor yapmaktan hoşlanan Burak Özçivit, şu anda Kara Sevda adlı dizide başrol oynamaktadır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal