Fahriye Evcen Hakkında Şoke Eden İddia: 'Hamile mi?'

Güzel oyuncu Fahriye Evcen hakkında, ortaya şoke eden bir iddia atıldı.

13.10.2017-09:05 - (Son Güncelleme: 13.10.2017-15:50) Fahriye Evcen Hakkında Şoke Eden İddia: 'Hamile mi?'
Ünlü oyuncular Fahriye Evcen (31) ile Burak Özçivit (32) iki yıllık aşkın ardından, Haziran 2017’de dünyaevine girmişti. Düğünden sonra art arda dizi ve sinema filmi teklifi alan güzel oyuncu Fahriye Evcen bir çoğuna “Hayır” dedi. Sevilen oyuncu Fahriye Evcen'in bu kararının sebebi ortaya çıktı. Evcen, bir an evvel anne olmak istediği için projeleri geri çevirdi. Eşi ünlü oyuncu Burak Özçivit de yakınlarına “Eşim anne olmak için sabırsızlanıyor” açıklamasını yaptı.

FAHRİYE EVCEN EŞİ BURAK ÖZÇİVİT'E BAKIN NASIL HİTAP EDİYOR!

Sosyal medya hesabından eşi Burak Özçivit'le olan fotoğrafını paylaşan yeni gelinFahriye Evcen, "Gülen yüzüm, Can içim" notunu yazdı. Geride bıraktığımız 29 Haziran’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine giren ve daha sonra balayı için Maldivler’e giden Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, Türkiye’ye dönüş yaptı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in İstinye’de bulunan evine taşınan ünlü oyuncu Burak Özçivit, genç kızların sevgilisi Murat Boz’la başrol oynadığı ‘Kardeşim Benim 2’nin çekimleri için Assos’a gitti. Fahriye Evcen ise, yeni dünyaevine girdiği Burak Özçivit'ten ayrı kalmanın üzüntüsünü sosyal medya paylaşımıyla ortaya koyrdu.

Taze gelin Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'le birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Gülen yüzüm, Can içim" notunu yazdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal