Fahriye Evcen Hakkında Şoke Eden İddia: Hamile mi?

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, birbirinden bir an olsun ayrılmıyor.

12.08.2017-13:59 - (Son Güncelleme: 12.08.2017-14:04) Fahriye Evcen Hakkında Şoke Eden İddia: Hamile mi?

Ünlü oyuncular Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, birbirinden bir an olsun ayrılmıyor. Çıktıkları balayı sonrasında 'Kardeşim Benim 2' filminin çekimleri için Rize'ye giden yakışıklı oyuncu Özçivit'in yeni evlendiği eşi Fahriye Evcen'de eşinin arkasından gitti. Çekimlerden arta kalan zamanlarda Rize'nin keyfini süren çift, hayranlarının aşırı ilgisiyle karşılaştı.



FAHRİYE EVCEN EŞİ BURAK ÖZÇİVİT'E BAKIN NASIL HİTAP EDİYOR!

Sosyal medya hesabından eşi Burak Özçivit'le olan fotoğrafını paylaşan yeni gelinFahriye Evcen, "Gülen yüzüm, Can içim" notunu yazdı. Geride bıraktığımız 29 Haziran’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine giren ve daha sonra balayı için Maldivler’e giden Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, Türkiye’ye dönüş yaptı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in İstinye’de bulunan evine taşınan ünlü oyuncu Burak Özçivit, genç kızların sevgilisi Murat Boz’la başrol oynadığı ‘Kardeşim Benim 2’nin çekimleri için Assos’a gitti. Fahriye Evcen ise, yeni dünyaevine girdiği Burak Özçivit'ten ayrı kalmanın üzüntüsünü sosyal medya paylaşımıyla ortaya koyrdu.

Taze gelin Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'le birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Gülen yüzüm, Can içim" notunu yazdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal