Ezgi Mola’nın Annesinden Korkutan Haber

Güzel ve yetenekli oyuncu Ezgi Mola hakkında gündeme düşen bir haber herkesi korkuttu. Haberi alır almaz bayılıp düşen Ezgi Mola’nın annesi ve haber hakkındaki detaylar..

11.10.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-12:55) Ezgi Mola’nın Annesinden Korkutan Haber

Son zamanların gözde dizisi Masumlar Apartmanı’nın sevilen oyuncusu Ezgi Mola hakkında yapılan bir haber, tüm sevenlerini endişelendirdi. Korkutucu haberi duyan yakınları panikle telefona sarılırken, Mola’ya ulaşamamaları durumu daha da vahimleştirdi.   

EZGİ MOLA’NIN BACAĞI KOPTU

Bir haber sitesinde Ezgi Mola’nın asansöre sıkışarak bacağının koptuğuna dair haber yapılması ortalığı karıştırdı. Haberi alan Ezgi Mola’nın annesi ve sevgilisi Mustafa Aksakallı hemen telefona sarıldı. O esnada Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerinde olan Mola’ya ulaşamayan yakınları büyük panik yaşadı. 

mola

ANNEM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Ezgi Mola ve dizi setinden arkadaşı Merve Dizdar, Dokuzuncu TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni’ne birlikte katıldı. Rol aldıkları dizide gösterdikleri performansla ödüle layık görülen Mola ve Dizdar, şık görünümleriyle de dikkat çekti. Mola layık görüldüğü ödül hakkında “Alkışlanan insanlar olmak, işimiz ile anılmak çok güzel” dedi. 

Medyada hakkında çıkan asansörde sıkıştı ve bacağı koptu haberine yönelik ise sitemkar olan Mola, “Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı. Ben de sette olduğum için telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem de yere düşmüş” dedi. Annesi kadar sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın da duyduğu haberden çok korktuğunu söyleyen başarılı oyuncu, “Mustafa da çok korktu, çalıştığım için kimse bana ulaşamamış, ilgi çekmek için şuursuzca haber yapmak çok kötü” diyerek konuyu kapattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal