Eyyvah Eyvah 2 Filmi Nerede Çekildi?

Eyyvah Eyvah 2 filmi 2010 yılında yapılmış bir Türk sinema filmidir. Eyyvah Eyvah 2 filmi komedi türüne örnek bir filmdir. İlk olarak 7 Ocak 2011 tarihinde gösterime girmiş olup gösterime girdikten sonraki ilk 3 günün sonunda 801 bin 863 kişi tarafından izlendi.

03.07.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-14:55) Eyyvah Eyvah 2 Filmi Nerede Çekildi?

Eyyvah Eyvah 2 filmi ilk birinci ayın sonunda 3 milyon 123 bin seyirci ile buluşarak tüm bu elde ettiği seyirci kitlesiyle en çok izlenen Türk komedi filmleri arasında ilk 10 film arasında yer aldı. Eyyvah Eyvah 2 filminin yönetmeni Hakan Algül olup yapımcılığını Necati Akpınar üstlenmiştir. Senaryosu ise Ata Demirer tarafından kaleme alınmıştır. Eyyvah eyvah 2 filminin başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Alican Yücesoy gibi usta isimler yer alırken, başrol oyuncularına Tanju Tuncel, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Meray Ülgen, Selçuk Uluergüven, Tarık Ünlüoğlu gibi isimler de eşlik etmişlerdir. Eyyvah Eyvah 2 filminin müzikleri Fahir Atakoğlu ve Serkan Çağrı tarafından yapılmıştır. BKM Film stüdyosu ile birlikte çalışılmıştır. Film için ayrılan bütçe 500.000 dolardır. Filmden toplanan hâsılat ise 26.362.765 dolar olmuştur. Eyyvah Eyvah 2 Filminden önce Eyyvah Eyvah sonrasında ise Eyyvah Eyvah 3 filmleri çekilmiştir.

Eyyvah Eyyvah 2 Filminin Konusu

Oldukça başarılı bulunan, izleyicilerden tam not alan Eyvah Eyvah filminden sonra Eyvah Eyvah 2 filminin konusu şu şekildedir. Macera bu kez İstanbul’da devam edecektir. Hüseyin, sonunda babasını bulmuştur ve bunun üzerine Geyikli’ye geri döner. Dedesi ve ninesinin yanına babasını yerleştirir. Fakat Hüseyin yeni duruma hala uyum sağlayamamıştır. Bu süre zarfında hala Hemşire Müjgan’ı düşünmeden edememektedir. Fakat birengel bulunmaktadır. Kasabaya yeni bir doktor tayin olmuştur ve Hüseyin bu doktordan epeyce fazla huylanmıştır. Doktorun Hemşire Müjgan’a karşı tavırları Hüseyin’i çıldırtmaktadır. Hüseyin doktoru Hemşire Müjan’dan uzaklaştırmak için olmadık yollara başvurur fakat sonuç hep hüsran olmaktadır. Sonuçta rezil olan yine kendisi olmaktadır. Eski dostu Firuzan’ın aklına değişik bir fikir gelir. Hüseyin Hemşire Müjgan’a evlenme teklif etmeye karar verip Hemşire Müjgan’ın çalıştığı sağlık ocağına gider ve yine orada doktorun Müjgan’la ilgilendiğini görünce hayalleri yıkılır. Sonrasında Hemşire Müjgan’ın ailesi Geyikli’ye gelirken yolda Hüseyin ile karşılaşırlar. Aile için Hüseyin ile karşılaştıktan sonraki yolculuk tam bir fiyaskoya dönüşür. Hüseyin bir türlü kendini affettirmeyi beceremez.

Eyyvah Eyvah 2 Filmi Nerede Çekildi

Eyvah Eyvah 2 Filmi gerek güçlü oyuncu kadrosuyla olsun gerekse güçlü senaryosu ile olsun mutlaka izlenmesi gereken başarılı bir komedi filmidir. Başarılı bir film olduğu için Eyyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi sorusu da izleyiciler tarafından merak konusu olmuştur. Film Çanakkale’nin Geyikli ilçesinde çekilmiş, aynı zamanda Bozcaada’da da çekim yapılmıştır. Eyyvah Eyvah 2 filminden sonra Eyyvah Eyvah 3 de mutlaka izlenmesi gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal