Evine Su Basan Demet Akalın Haciz Memurlarına İsyan Etti!

Okan Kurt'un borçları yüzünden Beykoz'daki evine haciz gelen ve ardından boşanma davası açan Demet Akalın'ın evine su bastı. Akalın, sosyal medya hesabından haciz memurlarına ateş püskürdü.

14.09.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-13:29) Evine Su Basan Demet Akalın Haciz Memurlarına İsyan Etti!

Ünlü poçu Demet Akalın'ın evine eşi Okan Kurt yüzünden haciz gelmesinin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı almıştı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerse tek celsede boşandı.

Demet Akalın'ın yaşadığı sıkıntılı günler son bulmadan evini de su bastı. 2 gündür İstanbul'da şiddetli bir şekilde etkili olan yağmur nedeni ile Akalın'ın evi sular içinde kaldı.

Demet Akalın, odasının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve haciz memurlarına ateş püskürdü.

Haciz memurlarına kendi elleri ile çay servisi yaptığını ve onlara güvenip evden ayrıldığını belirten Demet Akalın, memurların hırtumlarına kadar götürmeye çalıştıklarını iddia etti.



'ŞİMDİ SİZE NE YAPTIM?'

Demet Akalın fotoğrafın altına, 'Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat, icra müdürü hakkınızda suc duyurusu yapıcam! Şu evimin sökemediğiniz kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı!! Kurutma makinalarını da almışsınız çocuğumun eşyaları perişan!!

'ELLERİMLE ÇAY SERVİSİ YAPTIM'

Yaa ben size o gün kendi elllerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çektim çıktım evden kızımla!! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım?? Soruyorum ne yaptım!



Ben size ricam etttim Hiranın ilk okul günü girmeyin odasına dedim. TV, klima ne varsa alacağız dediniz!

Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce rabbbime havale ediyorum!

Nerede çocuk, nerede aile mahkemasi! Nerede benim hakkım!' notunu düştü.



İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal