Eurovision 2019'da Filistin Bayrağı Açanlara Ceza!

Bu sene İsrail'de düzenlenen Eurovision 2019'da Madonna'nın dansçısı ve Hatari grubu üyelerinin Filistin bayrağı açması olay oldu. Organizatörler yapılan bayrak açmak hareketinin cezalandırılabileceğini söyledi.

20.05.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-12:31)

Eurovision Şarkı Yarışmasının bu yıl düzenlenen 64.'üncü programı İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlendi. Madonna'nın konuk olduğu ve konser verdiği Eurovision 2019'da dansçısının Filistin bayrağı ile sahne alması geceye damgasını vurdu.

İzlanda'dan gelen Hatari grubu üyeleri de Filistin bayrağını taşıyan bir atkı açtı. Grubun atkıyı açtıktan sonra zafer işareti yapması gerilimi tırmandırdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Tel Aviv'de düzenlenen Eurovision 2019'a bütün boykotlara rağmen katılması ile çok konuşulmuştu. Madonna, Eurovision finalinde, oylama öncesi en sevilen 2 şarkını söyledi.

MADONNA'NIN DANSÇISININ SIRTINDA FİLİSTİN BAYRAĞI YER ALDI

Madonna, Future adlı şarkısını seslendirdiği sırada 2 dansçının sahneye el ele çıkıp birinin sırtında İsrail birinin sırtında Filistin bayrağı olması Eurovision'un önüne geçti.

Eurovision organizatörleri dansçıların ve Hatari grubunun yaptığının siyasi bir eylem olduğunu söyledi. Organizatörler yapılan bayrak açmak hareketinin cezalandırılabileceğini söyledi.

Eğer ceza kararı kesinleştirilirse İzlanda gelecek yıl yarışmaya katılamayacak.

ÖZCAN DENİZ DE İSRAİL'DE KONSER VERMİŞTİ

İstanbullu Gelin dizisi ile İsrail'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve dizideki partneri Aslı Enver, bütün çağrılara rağmen konser vermek için İsrail'e gitmişti.

Özcan Deniz, Filistin'de katledilen Müslümanlara rağmen İsrail'in teklifini kabul etti ve konserden 1 milyon dolar aldı. Özcan Deniz, İsrail konserinin ardından büyük tepkiler almıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal