Esra Erol Varis Ameliyatı Oldu

ATV ekranlarında sunuculuk yapan Esra Erol, sosyal medya hesabından iç varis ameliyatı olduğunu duyurdu. Erol, varis hastalığı konusunda takipçilerini uyardı.

31.01.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-13:29) Esra Erol Varis Ameliyatı Oldu

ATV ekranlarında sunuculuk yapan Esra Erol, sosyal medya hesabından iç varis ameliyatı olduğunu duyurdu. Erol, varis hastalığı konusunda takipçilerini uyardı.

Yıllardır ATV ekranlarında sunuculuk yapan Esra Erol, geçtiğimiz hafta cuma günü iç varis ameliyatı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

'VARİSLER İHMALE GELMEZ'

Hastalığı hakkında takipçilerini uyaran Erol, paylaşımında 'Kalp ve Damar sağlığınız için Varislere dikkat edin. Cuma günü olduğum iç varis ameliyatı ile ilgili minik bilgilendirme. Varisler ihmale gelmez.

'GÖRÜNTÜ AÇISINDAN ESTETİK KAYGISI'

Uzun yıllardır hem genetik yatkınlık hem de iş hayatım sebebiyle varislerimle ilgili şikayetlerim vardı. Tabii ki konunun bu kadar derin ve önemli olduğunu anlamam epey bir zaman aldı. Varis sebebiyle şikayetlerim olduğu kadar bir de görüntü açısından estetik kaygısı! (Buraya tekrar geleceğim)

'İKİ YILDIR ŞİAKYETLERİM ARTTI'

2012 yılında ne olduğunu anlamadığım geçirdim. Bir kaç yıl tamam varislerden kurtuldum derken, aslında hiçbir şey değişmemişti. 2 yıldır şikayetlerim artık tahammül edemeyeceğim bir hal aldı. Varis çoraplarını giymek, soğuk sularla bacaklarımı yıkamak, bacakları günün belli saatlerinde yüksek tutmak bacaklarımdaki huzursuzluğu gidermedi.

'CUMA GÜNÜ AMELİYAT OLDUM'

Cuma günü iç varis ameliyatı oldum. Öncesinde Doppler Ultrason ile detaylı inceleme sonrasında operasyon gerçekleşti. Hastalığın hangi damarlarda görüldüğüne (yüzeysel/derin/kılcal), hangi derecede (reflü/kaçak miktarına) bulunduğuna göre yapıldı. Ameliyat sonrası öğrendiğim pıhtı oluşmuştu bende.' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal