Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç’in Şöhret Hastalığı Settekilere Zor Anlar Yaşattı

Güzelliği ile adından sık sık bahsedilen Esra Bilgiç, yeni bir reklam filmi için Pakistan’a gitti. Güzel oyuncunun sette aşırı kaprisli olduğu ve seti aksattığı söylentileri yayılmaya başladı.

15.01.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-10:18)

Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Esra Bilgiç, yeni bir reklam filmi için Pakistan’a gitti. Güzelliği herkesin gönlünü fetih eden genç yıldızın, set ekibine zor anlar yaşattığı iddia edildi. 

ESRA BİLGİÇ SETİ BİRBİRİNE KATTI

Son dönemdeki oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren Esra Bilgiç, reklamlarında aranan yüzü olmaya başladı. Önce Diriliş Ertuğrul ardından da Ramo dizisi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncuya, reklam filmleri yağıyor. Son olarak yeni bir firmayla anlaşan ve reklam çekimi için Pakistan’a giden Bilgiç, sette yaptığı kaprislerle sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Özel karavanına vitamin isteyen ve istediği markanın vitamini gelmediği için ortalığı birbirine katan Bilgiç, set ekibine zor anlar yaşattı. 

SET EKİBİNİ SAATLERCE SOĞUKTA BEKLETTİ

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; şu sıralar ATV’de bir dizide başrol oynayan Esra Bilgiç’in şöhret hastalığına yakalandığı iddiası yer aldı. Ünlü oyuncunun anlaştığı markanın çekimleri için gittiği Pakistan’da, kaprisleri ile set ekibini saatlerce soğukta bekletti iddia edildi. 

Güzelliği ile her fırsatta ilgi gören Bilgiç, bu durumu reklam filmlerinde kullanmaya başladı. Öyle ki Pakistanlı bir firma Esra Bilgiç’le yeni bir reklam filmi için anlaştı. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul'da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncu, kaprisleriyle herkesi bunalttı.

Esra Bilgiç şöfret hastalığına yakalandı

ESRA BİLGİÇ SETE SÜREKLİ GEÇ KALIYOR

Çalışma programını sürekli aksattığı ve sete geç geldiği konuşulan Esra Bilgiç’in, set ekibi bezdirdiği konuşuluyor. Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardı. Karavandan dışarı adım atmayan Bilgiç, "Vitamin gelmeden sete çıkmam" resti çekti.

ŞÖHRET HASTALIĞI ESRA BİLGİÇ’İDE VURDU

Güzel oyuncunun bitip tükenmeyen set kaprisleri karşısında ne yapacağını şaşıran ekip, reklam çekimlerinin hızla bitmesi için elinden geleni yaptı. Ortaya çıkan vitamin krizinin ardından oyuncunun istediği marka olan vitamini getirdi. Soğuk havada bütün çalışanları dışarıda bekletip daha sonra sıcak karavanından sete çıkan Bilgiç, kaprislerini burada da sürdürdü. Geç kaldığı günler sete avukatıyla birlikte giden Bilgiç'in tavırları herkesi şaşırttı. Reklamda görev alan set ekibi, biten işin ardından derin bir "Ohh" çekerek bir daha oyuncunun rol aldığı projelerde çalışmayacaklarını belirtti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal