Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Hızır Öldü mü? Oktay Kaynarca Diziden Ayrıldı mı?

ATV ekranlarını kasıp kavuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam 112. bölümü ile ekranlara getirildi. Aksiyon ve gerilimin eksik olmadığı dizinin son bölümünde Hızır vuruldu. Peki, Hızır öldü mü? Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı? İşte ayrıntılar...

25.10.2018-09:43 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-09:41) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Hızır Öldü mü? Oktay Kaynarca Diziden Ayrıldı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 112. son bölümü ile dün akşam ekranlara getirildi. Dizini son bölümünde Hızrı, intikam planlarını gerçekleştirmek için Muzi'ye bir plan hazırladı. Hızır'ın planı tıkır tıkır işledi ve Muzi etkisiz hale getirildi.

Hızır, aralarında dolaşan ajanın kim olduğunu öğrenekken Ateş, Muzi'yi alnından vurdu. Ateş, olayın şaşkınlığını yaşayan Çakırbeyli ailesinin boşluğundan faydalanarak Hızır'ı sırtından vurdu.

HIZIR ÖLDÜ MÜ? OKTAY KAYNARCA DİZİDEN AYRILDI MI?

İzleyenler Hızır'ın vurulması ile büyük şaşkınlık yaşarken Hızır'ın vurulması akıllara 'Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı?' sorusunu getirdi.

Ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak uyandırırken yapımcıdan ve kanaldan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal