Eski Eşler Burak Sergen ve Işıl Sergen Yeni Sevgililerini Tanıştırdı

Geçtiğimiz sene 19 yıllık evliliklerini noktalayan Burak Sergen ve Işıl Sergen yeni sevgililerini birbirleriyle tanıştırtırdı. İkili o anları sosyal medyadan paylaşırken takipçilerinden tepki gecikmedi.

26.03.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-13:11) Eski Eşler Burak Sergen ve Işıl Sergen Yeni Sevgililerini Tanıştırdı

Ünlü oyuncu Burak Sergen ve eşi Işıl Sergen, geçtiğimiz sene boşanma kararı aldı. Ünlü çift 19 yıllık evliliklerini noktaladı.

Usta oyuncu Burak Sergen, kendisinden 25 yaş küçük olan spiker sevgilisi Nihan Ünsal'la nişanlanmış ve gündem olmuştur. Eski eşler Burak Sergen ve Işıl Sergen, yeni sevgililerini tanıştırdı.

ESKİ EŞLER SEVGİLİLERİNİ TANIŞTIRDI

Burak Sergen, Etiler'de gerçekleştirilen buluşmaya nişanlısı Nihan Ünsal'la katılırken, Işıl Sergen de yeni sevgilisi ile katıldı. İkili buluşma anını sosyal medya hesaplarından paylaşarak sevgililerini tanıştırdığını duyurdu.

İşte o fotoğraf;

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Burak Sergen ve eski eşi Işıl Sergen'in hareketine sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Sözün bittiği yerdeyim' ve 'Milletçe genişliyoruz' gibi yorumlarda bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal