Eski Eşi Sedat Doğan'ın Borçlarını Ödediği İddia Edilen Işın Karaca Ateş Püskürdü

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Seda Doğan'la evliliğini noktalamasının ardından eski eşinin borçlarını ödediği haberleri ile gündeme geldi. Işın Karaca, canlı yayına telefonla bağlanarak bu haberleri çıkaranlara ateş püskürdü.

12.04.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-10:47) Eski Eşi Sedat Doğan'ın Borçlarını Ödediği İddia Edilen Işın Karaca Ateş Püskürdü

Işın Karaca, Sedat Doğan'la evlenmiş ve bu evlilikten kızları Mia dünyaya geldi. Çift evliliklerinin ilerleyen dönemlerinde anlaşmazlıklar yaşadı ve yollarını ayırdı.

Sedat Doğan ve Işın Karaca'nın boşanmasının ardından magazin gündemini sarsacak bomba gibi haberler gündeme düşmeye başladı. Sedat Doğan'ın birçok ünlü ismi dolandıran Sedat Doğan'dan son olarak Demet Akalın da şikayetçi olmuştu.

IŞIN KARACA ESKİ EŞİ SEDAT DOĞAN'IN BORÇLARINI ÖDÜYOR MU?

Işın Karaca, boşanma evresinde eski eşi Sedat Doğan'a para verdiğini ve bu şekilde ayrıldıklarını ifade etti. Canlı yayına bağlanan Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'ın sadece vergi borcunu ödediğini ifade etti.

'KIZIMIN VELAYETİ İÇİN NEYİM VAR NE YİM YOK VERDİM'

Işın Karaca, eski eşi Doğan'ın 1 milyon TL'lik borcunu ödediği haberlerine telefonla bağlandığı canlı yayında isyan etti. Karaca, 'Bilen biliyor. 6 sene önce boşanma anlaşmamda ben neyim var neyim yok kızımın velayetini almak için verdim. Mahkemede kaydında bunlar var. Boşanırken ben kızımı korumak adına her şeyi yaptım.

'HABERLERDEN KIZIM MİA'NIN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMİYORUM'

Bu haberlerden kızım Mia'nın zarar görmesini istemiyorum. Anlaşmalı boşanacaktık kabuk etmedi. Para için biri ona akıl verdi. 4 yıl süren bir hukuk mücadelesi sonrası kızıma soyadımı verdim. Boşandıktan sonra bir daha görüşmedik Sedat Doğan ile...' sözleri ile açıklamada bulundu.

SEDAT DOĞAN'DAN KIZI MİA'YA MEKTUP

Brezilya'da hırsızlık yaptığı için tutuklanan Sedat Doğan, annesi Hicran Doğan'a mektup gönderdi. Kızı Mia'ya kavuşmak için gün saydığını ifade eden Sedat Doğan, pişman olduğunu da ifade etti.

İşte Sedat Doğan'ın mektubu;

'Benim güzel kızım. Hayatımın anlamı. Sana söz veriyorum, hayatın boyunca sana bir daha yokluğumu hissettirmeyeceğim. Çok yakında döneceğim.'

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal