Eşine Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol Boşandı

Eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen 'Kelime Oyunu'' adlı programının ünlü sunucusu Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol tek celsede boşandı.

24.05.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-13:27) Eşine Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol Boşandı

Eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen 'Kelime Oyunu'' adlı programının ünlü sunucusu Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol tek celsede boşandı.

ÜÇ BUÇUK YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Ayşe Varol, 5 ay önce Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak eşi 41 yaşındaki sunucu Ali İhsan Varol'un kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını öne sürerek şikayette bulunmuştu. Savcılık, Ali İhsan Varol hakkında eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3,5 yıla kadar hapis cezası istemişti.

HAKİKAT ER GEÇ ORTAYA ÇIKAR

Ali İhsan Varol da bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaparak; ''Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar'' yazmıştı.

VELAYET ANNEYE VERİLDİ

İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz gün gizli olarak görülen dava sonuca bağlandı. Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını belirten Ali İhsan Varol boşanmalarına karar verilmesini istedi. Basına kapalı olarak görülen davada mahkeme çocuğun velayetini anneye vererek çifti boşadı. Çiftin birbirinden ne kadar tazminat ve nafaka istediği bilgisi açıklanmadı.



ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi'nde eğitimine başlayan Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirinden mezun olmadı.

İş hayatına turizm sektöründe devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne adım attı. Varol daha sonra metin yazarlığına başladı.

İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide rol alan Varol, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdürdü.

Varol'un ün kazanmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma olmuştur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal