Eser Yenenler: Sadece Güldürmek Değil, Ağladık Da’

Geçtiğimiz akşam Yeniköy’de bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanan Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

16.10.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-16:32) Eser Yenenler: Sadece Güldürmek Değil, Ağladık Da’

Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, bütün yaz görüşemediklerini ve bu nedenle birbirlerini çok özlediklerini, bol bol sohbet ettiklerini dile getirdi.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Eser Yenenler babalık heyecanını şu sözlerle dile getirdi; İkinci çocuk falan, şahane duygular. Çok mutluyuz, heyecanlıyız. Hayatla ilgili bütün aşamaları birlikte yaşıyoruz; her şeyi birlikte yaşıyoruz. Kuzey yürümeye başladı ben zar zor yürüyorum. Çocuğun yürümesi, benim bel fıtığım… Her şeyi konuştuk güzel bir geceydi’

Öte yandan tekrardan diyete başladığını belirten Yenenler; ‘İkinci çocuk, ikinci diyet başlıyor, herkes hazır olsun yani. Ben bu kadar diyete başlıyorum, İbrahim benden daha zayıf bir yaz geçirdi’ dedi. Arkadaşının ikinci kez baba olacağına çok mutlu olan İbrahim Büyükak ise, ‘Allah analı babalı büyütsün. Çok mutluyuz, ilk bebeğe de çok mutlu olmuştuk, bu bebeğe de mutluyuz. İnşallah gelecekleri çok güzel olsun’ yanıtını verdi.

KENDİ HAYATIMI YAZIYORUM

Kendisinin çocuk düşünüp düşünmediği yönündeki sorulara cevap veren Büyükak; ‘Ben Eser adına çok mutluyum, İnşallah Allah nasip ederse bizim de olur.’ yanıtını verdi. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın kuracağı ‘Exxen’ isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıklamıştı.

Bu konu hakkında Büyükak; ‘Kendi hayatımı yapıyorum, kendi hayatımla ilgili bir şeyler yazıyorum, Bursa’daki hayatımla ilgili yazıyorum. Bakalım inşallah Aralık’ta sete gireceğimizi, Ocak’ta da ilk iki bölümümüzün yayınlanacağını ümit ediyoruz’ açıklamasında bulundu.

Enteresan bir şey yapacaklarını belirten İbrahim Büyükak projenin dram-komedi olacağını da ekledi. Arkadaşının bu sözlerini onaylayan Yenenler ise, ‘Bana anlattı bazı şeyleri, ben ağladım. Konu sadece güldürmek değil, ağladık da’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal