Erkenci Kuş Osman Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Erkenci Kuş Osman kimdir diye merak edenler oyuncuyu görünce hatırlamıştır diye düşünsek de biz bu yazımızda Erkenci Kuş Osman’ın gerçek adı, yaşı, boyu, daha önce rol aldığı yapımlar hakkında bilgileri sizlerle severek paylaşacağız.

29.09.2018-17:22 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-17:17) Erkenci Kuş Osman Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Erkenci Kuş Osman kimdir diye merak edenler oyuncuyu görünce hatırlamıştır diye düşünsek de biz bu yazımızda Erkenci Kuş Osman’ın gerçek adı, yaşı, boyu, daha önce rol aldığı yapımlar hakkında bilgileri sizlerle severek paylaşacağız.

Erkenci Kuş Osman Kim, Nasıl Bir Karakter İzleyeceğiz?

Mahallenin gözde delikanlısı olan Osman, Sanem’in en yakın arkadaşı olan Ayhan’ın abisidir. Mahallenin tüm kızları onu görünce heyecana kapılsa da kasaplık yapan Osman’ın gözü Sanem’in ablası Leyla’dan başkasını görmüyordur. Ama Leyla, okuyup annesinin hayalindeki kadar başarılı bir iş kadını olmuştur. Zor hayat koşullarından sıkılmış olan Leyla da annesinin sürekli söylediği gibi maddi açıdan rahat bir hayat sürmek istiyordur. Kısaca Osman ne kadar hayat arkadaşı olarak Leyla’yı hayal etse de Leyla’nın bu aşka karşılık verip vermeyeceği belli de değildir. 

Yemek yapmaktan da hoşlanan Osman kardeşi Ayhan için de güzel güzel yemekler yapar. Yemeklerin tadını kıvamını da tutturmada usta olan Osman yemekleri de beğenmezse eleştiri yapar. Neyin eksik neyin fazla konduğunu dahi tek tek söyler. Tam bir gurmedir desek yeri var. Mahalle tarafından en beğenilen erkek olan Osman her ne kadar herkesin hayalini süslese de gönlünü kaptırdığı Leyla’dan başka hayali yoktur. Bakalım Leyla ile Osman arasında neler yaşanacak bunu da hep birlikte izleyip görelim. 

Erkenci Kuş Osman’ın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oyndı?

Ä°lgili resim

Osman’ın gerçek adı Ali Yağcı. Oyuncuyu aslında Adını Sen Koy hayranları çok iyi tanır. Çünkü Adını sen Koy dizisinde Kerem karakteri ile herkes tarafından beğeni alan oyuncu, 1990 senesinde Balıkesir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Gerçek hayatından da yemek yapmaktan hoşlanan oyuncu son rol aldığı Adını Sen Koy dizisinde de mutfakta bir şeyler yapmaktan hoşlanıyordu, Erkenci Kuş dizisinde de tam bir gurme olarak yine seyirci karşısına çıkacak.

Deniz Erdem ayrıca Eric Morris gibi meşhur isimlerden oyunculuk konusunda eğitim alan Yağcı, ayırca model olarak da çalışmaktadır. İlk rol aldığı dizi ise Seviyor Sevmiyor dizisi olmuştur. Bu dizide Meriç karakterini canlandırmış olan oyuncu 2016 senesine geldiğimizde Umut Apartmanı adlı sinema filminde adından bir kez daha söz ettirmeyi başarmıştır. Son olarak rol aldığı Adını Sen Koy dizisinde dizinin en sevilen karakterlerinden Kerem ile gündeme gelen oyuncu diziye sürpriz bir şekilde veda etmiş ve Erkenci Kuş dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Erkenci kuş Osman’ın gerçek adı ne olduğunu ve nasıl bir karakter olduğunu kısaca anlatmaya çalıştık. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal