Erkenci Kuş Mevkıbe Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Rol Aldı?

Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Leyla’nın annesi olan Mevkıbe Hanım hakkında bilgiler yazımızda sizlerle. Yazımızda Erkenci Kuş Mevkıbe kimdir, Erkenci Kuş Mevkıbe’nin gerçek adı ne, yaşı, boyu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detayları bulabilirsiniz.

04.10.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-11:52) Erkenci Kuş Mevkıbe Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizide Rol Aldı?

Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Leyla’nın annesi olan Mevkıbe Hanım hakkında bilgiler yazımızda sizlerle. Yazımızda Erkenci Kuş Mevkıbe kimdir, Erkenci Kuş Mevkıbe’nin gerçek adı ne, yaşı, boyu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detayları bulabilirsiniz.

Erkenci Kuş Mevkıbe Kimdir?

Star Tv ekranlarında yaz aylarında seyirciye merhaba demeye hazırlanan Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Leyla’nın annesi olan Mevkıbe’nin tek derdi vardır kızlarının evlendiğini görmek. Sanem ise evlenmeye hem de hiç istemediği biriyle evlenmeye hiç niyeti yoktur. Annesinin tek şartı vardır: iyi bir iş bulacaksın. Annesinin bu isteğini bilen Sanem, gazetede bulduğu ilanı gösterir.

Hayatında da yeni bir sayfa böylece açılmış olur. Kıt kanaat geçinen bir aile olan Sanem’in ailesinde babası bakkal işletmektedir. Annesi ise ev hanımıdır ve kızlarının da çalışmasını çok istemektedir. Kendi ayakları üzerinde durmasını istediği kızlarını da bu yönde yetiştirmiştir. Sanem babasına bakkalda yardım ederken Leyla da dergide çalışmaktadır. Sanem daha sonra güzel bir iş buldum diyerek ablası Leyla’nın çalıştığı dergide çalışmaya başlar. Anneleri Mevkıbe, hep Leyla’ya daha iyi davranıp onla gurur duyar. Sanem’i de sever ancak Leyla onun için bir adım öndedir. Çünkü işini bulmuş başarılı bir iş kadını olmuştur. Annesi hep onun kendi gibi rezil bir hayat sürmemesi için dua eder. 

Erkenci Kuş Mevkıbe’nin Gerçek Adı Ne? Aslen Nereli? Daha Önce Nerede Oynadı?

Ä°lgili resim

Gold Yapım imzalı Erkenci Kuş dizisi Mevkıbe’nin gerçek adı Özlem Tokaslan. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler Avukat Sitare’yi canlandıran Özlem Tokaslan, Akrep burcu ve  1973 İzmir doğumlu. 1,65 boyunda 85 kilo olan başarılı oyuncu, İstanbul Akvaryumda akvarist olan Haluk Sarıbaş ile 2015 senesinde dünya evine girmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesinde ise şan konusunda eğitim almıştır.

Renda Güner Casting ajansına kayıtlı olan oyuncu, daha önce Dila Hanım, Zehirli Sarmaşık, Ömre Bedel, Güzel Köylü, Hakkını Helal Et, Dedemin Fişi adlı yapımlarda yer almıştır. En son olarak ise 2016 senesinde Görümce adlı sinema filmi veNo:309 adlı televizyon dizisinde adından söz ettirmiştir. Van Depremi sonrasında ise 11. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği’nde genel koordinatör olarak görev yaptı. Erkenci kuş mevkıbe’nin gerçek adı ve nasıl bir karakter olduğu hakkında kısaca bilgi verdik

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal