Erkan Yolaç Kimdir? Kaç Yaşındadır

Sağlık sorunları ile gündeme gelen Erkan Yolaç'ın kim olduğu merak konusu. İşte Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşındadır tüm bu soruların cevabı.

06.06.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-14:57) Erkan Yolaç Kimdir? Kaç Yaşındadır

Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında sorusu merak ediliyor. Erkan Yolaç öldü mü, son dakika sağlık durumu nasıl? Sevilen sunucu Erkan Yolaç ile alakalı üzücü bir haber gündeme düştü. Fenomen yarışma programı “Evet-Hayır”ın sunucusu Erkan Yolaç’a torununun doğumu için gittiği Amerika’da zatürre teşhisi konuldu. Yoğun bakıma kaldırılan ünlü sunucunun tedavisini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun Azeri bir doktor yapıyor. Eşi Asuman Yolaç yaptığı açıklamada, “ 21 Mayıs’ta dördüncü torunumuzun doğumu için Amerika’ya gitttik. Erkan, 28 Mayıs’ta grip oldu. 3 gün ardından ateşlenip bilinç kaybı geçirince hemen hastaneye götürdük. Tam çıkış günümüz açıklanmıyor ancak en büyük arzumuz 24 Haziran’da vatandaşlık vazifemizi yerine getirebilmek amaçlı Türkiye’ye gidebilmek” dedi. Erkan Yolaç 24 Şubat 1935’te Kırklareli’de dünyaya geldi. 6 yaşında iken İstanbul’a taşınmış olan Erkan Yolaç Bulgaristan Sofya asıllıdır. Yolaç BBC’de çok az yapılmış Evet Hayır yarışmasını 1962 senesinde büyük bir ustalıkla sunması ile bilinir.

Erkan Yolaç son dakika sağlık durumu haberleri merak ediliyor. Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında? Vatandaşlar konu ile alakalı yapılan açıklamaları yakından izliyorlar. Ünlü yarışma programı 'Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç, ABD'de zatürre teşhisiyle yoğun bakıma sevk edildi. Ünlü sunucu Erkan Yolaç, eşi Asuman Yolaç’la beraber 2 hafta önce Amerika’da yaşayan oğulları Mehmet Yolaç’ın yanına gitti. Torunlarının doğumu için oğullarını ziyarete gittiklerini söyleyen Asuman Yolaç, “21 Mayıs’ta dördüncü torunumuzun doğumu için Amerika’ya geldik. Erkan, 28 Mayıs’ta grip oldu. 3 gün ardından ateşlenip bilinç kaybı olunca hemen hastaneye getirdik” dedi. New York’taki bir hastanenin acil servisine geldiklerini söyleyen Yolaç, “Eşime burada zatürre teşhisi koydular. Hastaneye gittiğimiz ilk gün geçirdiği nefes alamama sorunu üstüne Erkan’ı yoğun bakıma kaldırdılar. Şu an tedavisi devam ediyor” diye konuştu. Erkan Yolaç 24 Şubat 1935’te Kırklareli’de dünyaya geldi. 6 yaşında iken İstanbul’a gelmiş olan Erkan Yolaç Bulgaristan Sofya asıllıdır. Yolaç BBC’de çok az devam eden Evet Hayır yarışmasını 1962 senesinde büyük bir ustalıkla sunması ile bilinir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal