Erkan Petekkaya Hastalığından Kurtulamadı: Ünlü Oyuncunun Hayranlarını Üzecek Haber!

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oyuncu Erkan Petekkaya’dan bir kötü haber daha geldi. Ekranların yeni dizisi “Sana Söz” erken final kararı aldı. İşte habere ilişkin detaylar…

30.10.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-10:43) Erkan Petekkaya Hastalığından Kurtulamadı: Ünlü Oyuncunun Hayranlarını Üzecek Haber!

Ekranların sevilen oyuncusu Erkan Petekkaya, girdiği her rolle büyüyen nadir isimlerden birini oluşturuyor. Ünlü oyuncu her projede farklı bir kimliğe bürünerek, o kimliğe insanların gönülden bağlanması konusunda oldukça etkili bir yeteneğe sahip oyuncu. Reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisindeki rolü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Petekkaya, Star TV’de yeni başlayacak olan Söz Sende dizisinin de başrolü olmuştu. Geçtiğimiz günlerde dizi çekimleri arasında rahatsızlana Petekkaya, aniden hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncudan sonra şimdi de başrolünde yer aldığı projeden kötü haber geldi. 

ERKAN PETEKKAYA’YA KÖTÜ HABER

Geçtiğimiz günlerde dizi setinde aniden rahatsızlanan Erkan Petekkaya apar topar hastaneye götürülmüştü. Yıllar önce yer aldığı Paramparça dizi setinde de aynı şekilde rahatsızlanmış olan oyuncunun sağlık problemi de yine aynı çıktı. Böbrek taşı nedeniyle zor günler geçiren oyuncu, o yıllarda ameliyat olsa da şimdilerde yine aynı rahatsızlık nüksetti. Üç dört gün hastanede yatan Petekkaya’dan da ilk açıklama geldi. Ünlü oyuncu ani rahatsızlığıyla ilgili; “Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun. O yüzden bu operasyonu şimdilik erteledim” diye konuşmuştu.

PETEKKAYA’NIN BAŞROLÜNDEKİ DİZİ FİNAL YAPIYOR

Ünlü oyuncu sağlık problemleri yaşarken, başrolünde yer aldığı “Sana Söz” dizisi de önemli bir karar aldı. Beklediği ilgiyi göremeyen dizi, yayınlanacağı son bölümle ekranlara erken veda etmeye hazırlanıyor. Yalnızca yedi bölüm yayınlanan dizinin başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan üstleniyordu. Dizinin final kararı almasını tetikleyen etkenler arasında, Petekkaya’nın ameliyat olmak zorunda kalmasının etkili olup olmadığı ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal