Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'ya mı Katıldı?

TV8'nin fenomen yapımlarından biri olan Kırmızı Oda'nın 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan Erkan Petekkaya izleyiciler için büyük bir sürpriz oldu. Peki Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisine mi katıldı?

25.01.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-15:27) Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'ya mı Katıldı?

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, en son Gel Dese Aşk dizisinde rol almıştı. Daha önce pek çok akılda kalan rollerle izleyici karşısına çıkan Petakkaya, şimdi ise, yeni bir dizi ile ekranlara gelecek. Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'ya mı dahil oldu? Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

ERKAN PETEKKAYA KIRMIZI ODA'YA MI DAHİL OLDU? 

Oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinin 22. yeni bölüm fragmanında yer aldı. Dizinin ve oyuncunun hayranlarında aynı soru belirdi. Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisine mi katıldı? Her hafta farklı kişilerin hayatına dokunan Kırmızı Oda'ya başarılı oyuncu, Erkan Petekkaya dahil oldu. 

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR? 

Erkan Petekkaya, Türk dizi ve sinema oyuncudur.  Petekkaya, 11 Aralık 1970 yılında Elazığ'da doğdu. Oyuncu, 1,89 cm boyunda ve 78 kilodur. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Didem Petekkaya ile evlidir. Pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncunun akılda kalan projeleri şunlardır;  Aynalı Tahir, Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp, Serseri, Köpek, Beyaz Gelincik, Sessiz Fırtına, Son Bahar, Hanımeli Sokağı, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Paramparça. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal