Eray Aksungur Hakkında Bilinmeyenleri Anlattı

MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Eray Aksungur, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Aksungur, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

21.01.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-11:05) Eray Aksungur Hakkında Bilinmeyenleri Anlattı

23 yaşındaki Eray Aksungur, ‘Bi Başka’ adlı programa konuk oldu. İrem Erbaş'ın sorularını cevaplayan Eray, samimi açıklamalarda bulundu.

Eray Aksungur, ‘Sürekli 'Eray Aksungur öldü mü?' haberleri çıkıyor. Nereden çıktı bu?’ sorusunu ‘Birileri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. (gülüyor) Hakkımda 'öldü' haberleri çıktıktan sonra sosyal medyada takipçi artışı oldu. İnanılmaz derecede takipçi çekiyorum. Ve sürüyle mesaj geliyor 'öldün mü?' diye. 'Öldüysem nasıl cevap verebilirim' diyorum. Haberi yazan arkadaş benim fotoğrafımı kullanarak 'Koronavirüse yenik düştü, ikinci kez yıkıldı' başlığıyla vermiş haberi. Aslında koronavirüse yenik düşen ben değilim. Yarışmadayken dedem vefat etti’ ’ şeklinde cevapladı.

‘YIKILDIM’

Dedesinin vefatı hakkında da konuşan Eray, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Yarışmadan elendiğim gün babam arayıp dedemin vefat ettiği haberini verdi. 18 gün önce vefat etmiş ama benim haberim olmamıştı haliyle. Haberci arkadaş da haberi okunsun diye böyle servis etmiş. Üzücü bir haberdi benim için. Yıkıldım. İçimden bir şeyler yapmak gelmedi’

Aksungur, İstanbul’a gelme nedenini ise şöyle açıkladı: ‘Hiçbir şey yokken ortada, iş, ev yokken çantamı sırtıma vurup İstanbul'a geldim. Mengen Aşçılık Lisesine gitmem. Yatılı bir okuldu. Ailemle çok zıtlaşıyorduk. 'Madem öyle ben de yatılı okurum' dedim. Çok iyi bir puanım vardı liseye geçerken ama ben aşçı olmaya karar verdim. Küçüklükten gelen bir aşçılık isteği vardı tabii ama ailemle zıtlaştıktan sonra daha çok ortaya çıktı. Pişman değilim’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal