Engin Günaydın: Artık Televizyonda Olmak İstemiyorum

Bir döneme damgasını vuran Avrupa Yakası dizisinde Burhan Altıntop karakteri ile gönüllere taht kuran Engin Günaydın, dizilerde yer almak istemediğini açıkladı.

28.03.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-16:45) Engin Günaydın: Artık Televizyonda Olmak İstemiyorum

Gülse Birsel'in kaleme aldığı Avrupa Yakası dizisinde Burhan Altıntop karakterine hayat veren usta oyuncu Engin Günaydın, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında üniversite öğrencileri ile söyleşide bir araya geldi.

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, söyleşiden önce kendisine yöneltilen soruları yanıtladı ve yeni bir tiyatro oyunu için hazırlandığını söyledi.

'TELEVİZYONDA OLMAK İSTEMİYORUM'

Engin Günaydın, artık televizyon dizilerinde yer almak istediğini ifade etti. Televizyonda çalışma şartlılarının çok ağır olduğunu ifade eden Günaydın, 'Artık televizyonda olmak çok zor çünkü televizyonun çalışma süreleri çok uzadı, çalışma şartları çok ağırlaştı. Bu yüzden televizyonda olmak istemiyorum.

'TİYATRO YAPMAK İSTİYORUM'

Sinemada da çok az filmim var, iyi projelere bakıyorum eğer bulursam da zaten oynuyorum. Tiyatro yapmak istiyorum ve uzun süredir üzerinde çalıştığım bir oyunum var. Bu oyunu daha yeni bitirdim, önümüzdeki zamanlarda bunun için çalışacağım, her şey yolunda gidiyor' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal