Engin Altan Düzyatan'ın Evi İlk Kez Görüntülendi! İşte O Kareler

Ekranların sevilen ve başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Beykoz'dan 2.5 milyon dolarlık villa satın aldı.

09.05.2017-16:16 - (Son Güncelleme: 09.05.2017-15:53) Engin Altan Düzyatan'ın Evi İlk Kez Görüntülendi! İşte O Kareler

TRT ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, sosyetenin önde gelen isimlerinden olan eşi Neslişah Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin lira kira verdikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden bir villa satın aldı.

Yayınlandığı her bölümde izleyicileri Çarşamba akşamları ekrana kilitleyen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un' başarılı ve sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin lira kira verdikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden bir villa satın aldı. Fenomen diiz 'Diriliş Ertuğrul'un' başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'den satın aldığı villaya toplam 2.5 milyon dolar ödeme yaptı. Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalar sosyetenin önde gelen isimlerinin gözde evlerinden... 

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve hayat arkadaşı Neslişah Alkoçlar, sosyetenin bir numaralı tercihi olan Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden satın aldığı evlerine daha taşınmadılar. Çift, satın aldıkları evi yeniden dekore ettiriyorlar. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, Haziran ayı içerisinde yeni evlerine taşınmayı düşünüyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal