Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan Ayrılıyor mu?

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hakkında yarılık kararı verildi. Ertuğrul Gazi rolünü oynayan Düzyatan, bu sezon sonunda ölerek diziye veda edecek.

15.02.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-11:46) Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan Ayrılıyor mu?

TRT1'in en popüler ve reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrolü olan  Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı iddiası sosyal medya tarafından gündem oldu. Dizi hayranları bu iddia karşısında oldukça üzüldü.

Yayınlandığı gün reyting kıran dizi için her geçtiğimiz gün farklı iddialar gündeme gelirken son olarak tartışılan başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın diziden bu sezon ayrılacağı konusu, sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILACAK

Daha sezon başında dizi başlamadan önce kadroya Burak Özcivit'in alınacağı, Engin Altan Düzyatan'ın ise diziye veda edeceği gündeme gelmişti. Bununla birlikte Burak Özcivit'in o zamanlar sakallarını uzatması diziye gireceği iddiasını güçlendirmişti

KESİN BİR DİLLE YALANLAMIŞTI

Engin Altan Düzyatan'a diziye veda edeceği iddiaları sorulunca da bu ifadeleri kesin bir dille yalanlayarak, 'Dizi devam ediyor ben de kadrodayım' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal