Emre Aşık'ın Belalı Eski Eşi Yağmur Sarnıç'a Hapis Cezası!

Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Aşık'ın davaları bitmiyor.

26.01.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-12:39)

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davasının görülmesine devam edildi. İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları hazır bulundu. Davacı-karşı davalı Yağmur Sarnıç duruşmaya katılmazken, gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

3 GÜN HAPİS CEZASI

Duruşmada, Emre Aşık'ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararına muhalefet ettiği iddia edilen Yağmur Sarnıç hakkında 3 gün zorlama hapsi kararı verildi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Tanıkların bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı eksik hususların giderilmesi için erteledi.

TAZYİK HAPSİ ÇIKTI

Duruşmanın ardından açıklama yapan Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet, 'Duruşmamız ertelendi. Zaten biliyorsunuz yayın yasağı ve gizlilik kararı var. Onun dışında koruma kararını ihlalden dolayı bir başvurumuz olmuştu. Yağmur Sarnıç'a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz' şeklinde açıklamalarda bulundu.

GEÇEN DAVA OLAYLI GEÇMİŞTİ!

Olaylı ayrılık süreçleri ile sık sık gündeme gelen Emre Aşık ve Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davası dün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya davacı-karşı davalı Emre Aşık ile davalı-karşı davacı Yağmur Aşık avukatlarıyla birlikte katılmıştı.

Yağmur Aşık eski eşi Emre Aşık ile görülecek olan mahkemesi için adliyeye sevgilisi Beycan Şenürek ile birlikte geldi. Duruşmada söz alan Emre Aşık, eşinin televizyon programlarına katılarak başka bir erkekle birlikte olduğunu açıkladığını ve artık ona nafaka vermek istemediğini belirtmişti.

Emre Aşık, eski eşi Yağmur Aşık için 'Evlenmek istediğini, dört çocuk daha doğuracağını söylemektedir. Hatta kendisine alınan tektaşı da göstermektedir. Benim de aile yakınlarım, arkadaş çevrem vardır. Bu yaşananlar beni maddi ve manevi olarak sıkıntıya sokmaktadır' demişti.

Yağmur Aşık'ın bir an önce evlenmek istediğine dair ifadelerini mahkeme karşısında hatırlatan Emre Aşık, 'Şimdi ise davayı uzatmaya çalışmaktadır. Ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değildir. 'Ne koparabilirsem kardır' anlayışındadır. Ben bugün karar çıkacak diye duruşmaya katılmıştım. Artık nafaka ödemek istemiyorum. Zira maddi olarak durumum kötüdür. Yağmur Aşık, daha boşanmadan başka biriyle aynı evde yaşamaktadır'. ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal