Emrah'ın Eşi Sibel Erdoğan İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan, ilk kez görüntülendi.

19.07.2017-08:24 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-14:15)

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran 'Aşk ve Mavi' dizisi sezon finali yapar yapmaz ailesi ile birlikte tatile çıkan sevilen oyuncu Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan tatil için gittikleri Viyana’da çektirdikleri bir fotoğrafı, sosyal medya hesabından ‘Sevdiğinle içtiğin kahvenin tadı bir başka. İyi ki sevmişim seni’ notuyla yayımladı.



TAYFUN ERDOĞAN'DAN FLAŞ EMRAH AÇIKLAMASI!

'Duymayan Kalmasın' programının ünlü sunucusu Seren Serengil, canlı yayında Tayfun’un annesiyle beraber katıldığı bir televizyon programının görüntülerini yayınladı. Tayfun ve annesine ait olan görüntülerde, Seda Sayan'ın ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' izdivaç programında tanınan Tayfun Erdoğan'ın annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme zamanlarında bana çok yardımcı oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" dedi.

"EVLERİNDEN BİRİNİ ÜZERİME GEÇİR"

'Evleneceksen Gel' izdivaç programında tanınan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun'a boşuna tepki göstermediğini ifade eden ünlü sunucu Seren Serengil, Emrah ve oğlu arasında yaşandığını iddia ettiği diyalogu'da 'Duymayan Kalmasın' canlı yayınında açıkladı. Ünlü sunucu Seren Serengil, Tayfun’un babası Emrah'ı ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını iddia etti: "Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek için senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de evlerinden birini üzerime geçir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal