Emrah Türkiye'yi Terk Etme Kararı Aldı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın hayatı hakkında aldığı kararları duyanlar hayrete düştü.

27.10.2017-07:47 - (Son Güncelleme: 27.10.2017-11:50) Emrah Türkiye'yi Terk Etme Kararı Aldı!

ATV ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisiyle ekranlarda boy gösteren ünlü şarkıcı Emrah, oyunculuğu ve şarkıcılığı bırakma kararı aldı. Reyting rekorları kıran 'Aşk ve Mavi' dizisiyle yıllar sonra ekranlara dönen Emrah, hem oyunculuğu hem de uzun zamandır uzak durduğu müziği tamamen bırakma kararı aldı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın menajeri: “Tam 36 senedir çalışıyor. 50 yaşına geldi. Artık yeter. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve bırakıyor. Yurtdışına yerleşecek. Günay Restaurant’ta ‘İkincisi Yok’ adlı bir konser verip müzik defterini de kapatacak” açıklamasını yaptı.

TAYFUN ERDOĞAN'DAN FLAŞ EMRAH AÇIKLAMASI!

'Duymayan Kalmasın' programının ünlü sunucusu Seren Serengil, canlı yayında Tayfun’un annesiyle beraber katıldığı bir televizyon programının görüntülerini yayınladı. Tayfun ve annesine ait olan görüntülerde, Seda Sayan'ın ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' izdivaç programında tanınan Tayfun Erdoğan'ın annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme zamanlarında bana çok yardımcı oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" dedi.

"EVLERİNDEN BİRİNİ ÜZERİME GEÇİR"

'Evleneceksen Gel' izdivaç programında tanınan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun'a boşuna tepki göstermediğini ifade eden ünlü sunucu Seren Serengil, Emrah ve oğlu arasında yaşandığını iddia ettiği diyalogu'da 'Duymayan Kalmasın' canlı yayınında açıkladı. Ünlü sunucu Seren Serengil, Tayfun’un babası Emrah'ı ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını iddia etti: "Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek için senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de evlerinden birini üzerime geçir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal