Emina Jahovic: Yanlış Haberlerle Savaşmaktan Yoruldum

Etiler’de kameralara yansıyan şarkıcı Emina Jahovic, geçen yaz tatil yaptığı otelden hesabı ödemeden ayrıldığı şeklinde ortaya atılan iddialara yanıt verdi. İddiaları yalanlayan Jahovic, ‘Boşandıktan sonra herkes bana saldırdı’ ifadelerini kullandı.

28.01.2021-08:56 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-08:56) Emina Jahovic: Yanlış Haberlerle Savaşmaktan Yoruldum

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandıran Emina Jahovic, geride bıraktığımız gün Etiler’de objektiflere takıldı.

Makyajsız haliyle görüntülenen 39 yaşındaki şarkıcı, Göcek’te bir otelden hesap ödemeden ayrıldığı yönündeki haberlere tepki göstererek şunları söyledi: ‘Böyle bir şeyin yaşanmış olacağına ihtimal veriyor musunuz? Artık bu tarz yanlış haberlerle savaşmaktan yoruldum. Kimseye bir şey açıklamak istemiyorum. Bana bununla ilgili bir belge getirsinler tamam amenna’ Birisinin kendisiyle uğraştığını dile getiren Jahovic, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Bildiğim tek şey, birisi kasıtlı olarak benimle uğraşıyor. Beni insanlar tanımıyor, Türkiye'de tanısalar nasıl bir insan olduğumu iyi bilirlerdi’

‘BOŞANDIKTAN SONRA HERKES BANA SALDIRDI’

Sırp şarkıcı, ‘Kariyerim için burada bir uğraş içerisine girmedim. İyi bir eş, iyi bir anne olmak istedim. Mustafa'nın önüne de hiçbir şekilde geçmek istemedim, hep arkada durdum. Boşandıktan sonra herkes bana saldırdı. Bu beni gerçekten yaralıyor. Ama ben Türkiye'yi seviyorum. Bunun için Türkiye'den ayrılacak değilim’ dedi.

NE OLMUŞTU?

Bir turizm çalışanı, sosyal medya üzerinden yayın yapan bir magazin sayfasına Jahovic'in Sırbistan'daki ailesini söz konusu otelde ağırladığını ancak kalan ekstralarını hâlâ ödemediğini belirttiği bir mesaj yollamıştı. Turizm çalışanı mesajda ‘Yiyip içip para vermiyorlardı. Hesabı kapatabilmek için peşlerinde dolanıyorduk. Ne bahşiş, ne bir şey verirlerdi. Kapatılmayan hesaplar bize kesildiği için çok sorun yaşıyorduk’ ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal