Emel Müftüoğlu 59. Yaş Gününü Kutladı

Emel Müftüoğlu, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekanda yakın arkadaşları ile birlikte doğum gününü kutladı.

16.10.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:17) Emel Müftüoğlu 59. Yaş Gününü Kutladı

Sanat camiasından yakın arkadaşları ile birlikte 50. yaş gününü kutlayan Emel Müftüoğlu’nun eğlencesine, Hakan Altun, Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Deniz Seki, Kubat, Zara, Gonca Vuslateri ve Oya Başar gibi birçok sayıda ünlü isim katıldı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Müftüoğlu’nun doğum günü kutlamasına gecenin  ilerleyen saatlerinde çalgı ekibi katıldı ve eğlence dolu anlar yaşandı. Kutlamaya geç dahil olan Deniz Seki, basın mensuplarını görünce arabada bir süre hazırlandı ve mekana sonra giriş yaptı. Zayıflama konusuyla ilgili yöneltilen sorulara Seki; ‘Emin ellerdeyim. Zayıflamayı kafaya koydum’ yanıtını verdi.

Kutlamanın ardından mekandan çıkış yapan Hakan Altun, Ajda Pekkan ile aralarında çıkan aşk haberleri ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Seren Serengil sunucusu olduğu programda Pekkan ile Altun’un aşk yaşadığını öne sürmüş ve ikilinin Bodrum’da tatil yaptığını iddia etmişti.

Bu iddiaların ardından Hakan Altun’un menajeri Süleyman Çakmakçı, konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı: ‘Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler’ Bunun üzerine ünlü şarkıcı Hakan Altun da basın açıklaması yaparak iddiaları yalanlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal