Elizabeth Hurley: O Fotoğrafı Oğlum Çekmedi!

Geçtiğimiz gün üstsüz çekildiği kar fotoğrafı ile gündeme bomba gibi düşen Elizabeth Hurley'den fotoğrafı oğlunun çekmediğine dair açıklama geldi.

27.01.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-13:03) Elizabeth Hurley: O Fotoğrafı Oğlum Çekmedi!

Ünlü oyuncu Elizabeth Hurley, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarına gelen tepkiler karşısında sessizliğini bozdu.

Hurley'in fotoğraflarını Steve Bing ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Damian'a çektirdiği öne sürülmüş ve bu yüzden topa tutulmuştu.

Hurley, konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

İngiliz oyuncu, o pozlarının oğlu Damian tarafından değil 80 yaşındaki annesi Angela Mary Hurley tarafından çekildiğini açıkladı.

Hurley ayrıca, bu açıklamasının eleştirilerde bulunan zihinleri rahatlatıp rahatlatmayacağından tamamıyla emin olmadığını da belirtti.

Bazı kişiler yetişme çağındaki bir çocuğun, bu tür pozlar çekmesine karşı çıkmıştı ve bu konuda ünlü oyuncuyu eleştirmişlerdi. Hurley'in yaptığı hamle televizyon programlarında eleştiri toplamaya devam ediyor. 

55 yaşındaki Hurley, bikini ve mayolarla yaptığı paylaşımları eleştirenlere de 'Ben bikini ve mayo tasarlıyorum. Kendi tasarımlarımı da kendim tanıtıyorum. Bunda tartışılacak bir durum yok' diye cevap vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal