Eliz Sakuçoğlu Sosyal Medyadan Erkeklere Seslendi

Bir süredir ara verdiği spor çalışmalarına geri dönen stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından iddialı sözlere imza attı.

01.06.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-23:29) Eliz Sakuçoğlu Sosyal Medyadan Erkeklere Seslendi

Bir süredir ara verdiği spor çalışmalarına geri dönen stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından iddialı sözlere imza attı.

Sosyal medya hesabından karın kaslarının fotoğrafını paylaşan Murat Boz'un eskisevgilisi Eliz Sakuçoğlu, bu paylaşıma düştüğü notlarla dikkati çekti.

Sakuçoğlu; ''Kendi adıma konuşayım hiç kimselere beğendirmek için değil ama sadece kendim için canım istediğinde bu vücudu yapar ve canım istediğinde de yine bozarım. Paşa gönlüm nasıl isterse. İç güzellik ve iyi bir insan olmak her şeyden daha önemli! Gel gelelim şunu da söylemeden edemeyeceğim, sözüm size beyler; Bize vitrinimize değil iklimimize gelen adamlar lazım. Dış güzellik geçici'' dedi.

İşte o pozlar:

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya'da dünyaya gelmiştir. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınana Sakuçoğlu, Bremen'de yaşamaya başlamış ve eğitimini bu şehirde tamamlamıştır.

14 yaşındayken Bremen'de harçlığını çıkartmak amacı ile bir mağazada çalışmaya başlayan ünlü isim daha sonra Bremen'de ünlü isimlerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcı olarak çalışmaya başlamış.

2005 yılında İstanbul'a taşınan Eliz Sakuçoğlu Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sekiz ay kadar eğitim alan Sakuçoğlu, 2005 yılında Asla Unutma dizisinde 3 bölüm rol almış.

10 Ekim 2008'de Almanya'nın Passau kentinde şarkıcı Murat Boz ile evlenen Eliz Sakuçoğlu, 2012 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal