Elimi Bırakma Feride Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Elimi Bırakma dizisi Feride kim, Elimi Bırakma dizisi Feride’nin gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle olacak.

12.10.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-15:17) Elimi Bırakma Feride Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Elimi Bırakma dizisi Feride kim, Elimi Bırakma dizisi Feride’nin gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle olacak.

Elimi Bırakma Dizisi Feride’nin Gerçek Adı Ne? Kiminle Evli?

Ekranların yaz dizilerinden Elimi Bırakma dizisinde Feride’nin gerçek adı Seray Gözler.

Eylül 1961 doğumlu olan oyuncu Adana’da dünyaya gelmiştir. 1,65 cm boyunda olan oyuncu 65 kilo. Mimar Sinan Üniversitesi Tiaytro Bölümünde mezun olmuş olan Gözler’in eşi ise Avlu dizisinde Kudretin eşine hayat veren Saydam Yeniaydır. Çiftin bir oğlu vardır.

Süper Baba dizisinde canlandırdığı Şule karakteri ile büyük beğeni alan oyuncu Yabancı Damat dizisinde Hayriye, Zoraki Koca dizisinde Sevim karakterini canlandırmıştır. 2002 senesinde Kaktüs Çiçeği adlı yapımdaki oyunculuğu ile ödül almış olan oyuncu 2011 senesinde de İki Çarpı İki adlı yapım ile başka bir ödül almıştır.

İstanbul Devlet Tiyatrosu bünyesinde çalışan oyuncu, Hayat Şarkısı, Sultan, Aynalar, Böyle mi Olacaktı, Bir Tren Yolculuğu, Ayaşlı ve Kiracıları, Çalıkuşu adlı yapımlarda yer almıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Tutsak adlı dizide merhamet dolu bir hizmetli olan Sevim’e hayat vermiştir. Dizide baş karakterlerden olan Bahadır’ın annesi Sevim’e hayat vermiştir. 

seray gözler ile ilgili görsel sonucu

Elimi Bırakma Dizisi Feride Kim? Nasıl Bir Karaktere Sahip?

Yaz dizilerine bir yenisi de TRT1 ekranlarından geldi. Başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz’un rol alacağı dizide Feride karakterini merak edenler için detaylar yazımızda. Feride Alp Navruz’un canlandırdığı Cenk’in babaannesi. Tek derdi Cenk’in mutluluğu olan Feride onun nasıl baş göz ederim diye planlar yapmakta. Cenk’in annesi kayınvalidesi olan Feride’nin evden gitmesini isterken Cenk’in kardeşleri de babaannesini eleştirmekte. Söylenen tüm acı sözlere şahitlik eden Feride ise her şeyi bırakıp gitmek ister ama yapamaz. Başa geçmesi planlanan Cenk’e hayatta her şeyin para olmadığını gitmeden öğretmek ister. 

Azra ile daha önce karşılaşan Cenk ise kalbini ona kaptırsa da onun kim olduğunu bilmez. Adını dahi öğrenemeden Azra gider. Ancak Feride’nin sürpriz partisinde tekrar gördüğü Azra’yı bu defa kaybetmeye niyeti yoktur. Bakalım Feride Hanım Cenk’in bu ilgisini fark edip harekete geçecek mi? Bunu da hep birlikte izleyip göreceğiz.

 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal